Πέμπτη, 27η Μαρτίου 2014 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 Η “κοινωνία αξιών” και οι “Δημοκρατικοί” ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο επισκέψεών τους σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα και Σέρρες, όπου παρουσίασαν τις πολιτικές τους προτάσεις για τα προβλήματα της χώρας και την Ευρωπαϊκή προοπτική της.  Ταυτόχρονα επικοινώνησαν άμεσα και απάντησαν σε πληθώρα ερωτημάτων για την πολιτική τους και για τις ξεχωριστές θέσεις τους στα τοπικά ζητήματα, σε ομιλίες/συναντήσεις με μέλη και φίλους στις πόλεις αυτές.

Στην πρώτη αυτή περιοδεία μετείχαν οι παρακάτω:

  • Δημήτρης Μπουραντάς,  Πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”,
  • Ευγένιος Καλαϊτζόπουλος, μέλος της 4μελούς Δ.Ε. των “Δημοκρατικών”,
  • Στέλιος Φενέκος, Αντιπρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”.
  • Ροδοπούλου Νίκη, Διευθύντρια Πολιτικού Γραφείου κ. Μπουραντά.

Ο Πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών” κ. Μπουραντάς είχε συνομιλίες με τις κατά τόπους Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Θρησκευτικούς, Κοινωνικούς και Επιχειρηματικούς εκπροσώπους, από τους οποίους ενημερώθηκε άμεσα για τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η επίσκεψη στην σύγχρονη μονάδα παραγωγής γάλακτος “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ”, όπου έγινε επισταμένη παρουσίαση και ενημέρωση για την τεχνολογία, τις δυνατότητες της εταιρείας και τα προβλήματα που υπάρχουν στην αγορά γάλακτος στη χώρα μας.

Όπως δημοσιεύθηκε ευρέως από τα τοπικά ΜΜΕ,….«η “κοινωνία αξιών” και οι “Δημοκρατικοί” παρουσίασαν μια διαφορετική πρόταση για τη διακυβέρνηση του κράτους, και την επιχειρηματική ανάπτυξη των Δήμων…. Η σύγχρονη αντίληψη τους εκφράζεται για τις εκλογές αυτοδιοίκησης, που πιστεύουν ότι πρέπει να είναι ακηδεμόνευτες. Υποστηρίζουν όμως συγκεκριμένους ανεξάρτητους υποψηφίους που θεωρούν ότι προάγουν τις απόψεις τους για μια διαφορετική Ελλάδα. Όσο για το ευρωψηφοδέλτιο, θα έχει χρυσή ισορροπία μεταξύ νεότητας και εμπειρίας, με νέους στην πλειονότητα με γνώση και δυναμισμό και από την Περιφέρεια»…..

Συνολικά σε 3 μέρες, τα 4 άτομα της αντιπροσωπείας διήνυσαν 2.500 χιλιόμετρα, επισκέφθηκαν 5 μεγάλες πόλεις, μίλησαν σε 5 συναντήσεις μελών και φίλων, έδωσαν συνολικά 20 συνεντεύξεις στα μέσα μαζικής επικοινωνίας (ραδιο-τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και περιοδικά), με συνολικό κόστος 750 ευρώ.

Πέντε πόλεις

About Aristotelis Tsagkarogiannis

Fools say that they learn by experience. I prefer to profit by others experience.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s