cropped-koinonia-axion-logo2.jpg

Το τελευταίο δεκαήμερο αποκαλύφθηκαν πολλά από τα αμαρτήματα και οι προσπάθειες συγκάλυψης τους από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα .

1. Ο κατηγορούμενος για κατάχρηση, απιστία και διαφθορά πρώην υπουργός Παπαντωνίου, τη γλύτωσε από τις βαριές κατηγορίες με την κάλυψη της Βουλής, με το Ποτάμι μόνο να στέκεται στο ύψος του και να παίρνει ξεκάθαρη θέση.

2. Η Βουλή με μεγάλη πλειοψηφία αποφάσισε να κάνει αντιπρόεδρο τον έτερο Καμμένο, τον ρατσιστή και εθνικοσοσιαλιστή ψεκασμένο, με 182 μάλιστα ψήφους!!!.

3. Ο υπουργός κ. Καμμένος, ο παλληκαράς, ο τραμπούκος των γηπέδων που χυδαιολογεί σε αγώνες νεανίδων, αυτός με τις στολές που πιάνει καρχαρίες σε δίχτυα και φωτογραφίζεται για το κατόρθωμα του, καταδύεται, πετάει ελικόπτερα και συναγελάζεται με ισοβίτες, δεν τόλμησε να παρουσιασθεί στην Επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας για να απαντήσει στις ερωτήσεις και κρύφτηκε πίσω από την πρόεδρο κ. Χριστοδουλοπούλου η οποία με προσχήματα προσπαθεί να κολλήσει την διαδικασία.

4. Ο κ. Τσίπρας δήλωσε σε δημόσιο διάλογο στην Βουλή, ότι δεν θεωρεί τις βόμβες μολότωφ πρόβλημα, αρκεί να είσαι από την πλευρά αυτού που τις ρίχνει.

5. Ο Τσοχατζόπουλος, ναι ο καταχραστής, ο διεφθαρμένος, αυτός που βγήκε από την φυλακή για σοβαρούς λόγους υγείας, επανέρχεται στο προσκήνιο και του δίνεται βήμα σε κανάλι εθνικής εμβέλειας για να κάνει “βαρυσήμαντες” πολιτικές δηλώσεις σε τηλεοπτική συνέντευξη.

6. Ο κορεάτης σύμβουλος της κυβέρνησης (με τον μισθό του ενός εκατομμυρίου ευρώ), διαπραγματεύεται (αντί για τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς) με πρωθυπουργούς άλλων χωρών και με τους θεσμούς, για το μέλλον το δικό μας και της χώρας μας.

7. Ο πρώην υπουργός οικονομικών και μέγας διαπραγματευτής Βαρουφάκης περιφέρεται εντός και εκτός της χώρας και αποκαλύπτει τα παράνομα σχέδια που απεργάζονταν με τον πρωθυπουργό και τα ψέματα που μας είπαν για τις διαπραγματεύσεις και δεν ανοίγει μύτη. Τα γεγονότα αυτά σε οιαδήποτε Δημοκρατική χώρα πέραν της εισαγγελικής έρευνας θα προκαλούσαν σοβαρότατη πολιτική κρίση!

8. Ο πρωθυπουργός δηλώνει δημόσια ότι θα ξεπεράσει τους θεσμούς και τα θεσμικά εμπόδια που δεν του επιτρέπουν να κάνει αυτό που θέλει!!!

9. Οι φυλακισμένοι τρομοκράτες συνδιαλέγονται με στελέχη της Κυβέρνησης και με υπουργούς, απαιτώντας να υλοποιηθούν οι χαριστικές διατάξεις αποφυλάκισής τους με νομικές ρυθμίσεις όπως τους είχαν υποσχεθεί!!! Τα στοιχεία αυτά κατατέθηκαν επίσημα στον εισαγγελέα από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πανούση. Η υπόθεση αυτή παραμένει στα συρτάρια σχεδόν επί δύο χρόνια!!!

10. Με την απεργία των συμβασιούχων στην καθαριότητα αποκαλύφθηκαν οι παράνομες ενέργειες των κυβερνήσεων και της σημερινής, για εκτεταμένες πελατειακές προσλήψεις στο δημόσιο.

Το τραγικό είναι ότι αυτοί που ενέχονται για όλα αυτά καθημερινά κόπτωνται για την ακεραιότητά τους, για το ήθος τους, για την χρηστή διαχείριση τους, για το ενδιαφέρον τους για τον πολίτη, για την εφαρμογή των νόμων, για τις αρχές και τις αξίες τους !!!

Και το ακόμη τραγικότερο είναι ότι πολλοί εξακολουθούν να τους εμπιστεύονται και να τους εξουσιοδοτούν να τους αντιπροσωπεύσουν με την ψήφο τους!!!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s