Νεανική κοινωνία αξιών

Αναταραχή προκλήθηκε στην ειρηνική συνεδρίαση της Βουλής από τη δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αυτοφωτογραφήθηκε ως αρνητής του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, αν και σε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις συνήθιζε να αυτοφωτογραφίζεται ως καλοκάγαθος δημοκράτης που περπατάει χέρι-χέρι με Εβραίους στους δρόμους της Αθήνας και συχνάζει σε στέκια μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασιδιάρης ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε Ολοκαύτωμα, αλλά απλό Καύτωμα, οπότε ο Χίτλερ μάλλον απέτυχε, κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα ζωντανοί Εβραίοι που μολύνουν με την τσιγκουνιά τους την οικονομία της Ελλάδας και δεν την αφήνουν να γίνει success story.

Όπως ήταν φυσικό, η δήλωσή του προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους κόλπους των ναζιστών της Χρυσής Αυγής που πίστευαν ότι έχουν ξεμπερδέψει μια και καλή με τους Εβραίους και τους απέμενε να εξοντώσουν μόνο τους ομοφυλόφιλους, τους αλλοδαπούς, τους αντιφασίστες, τους κομμουνιστές, τους αναρχικούς, τις πόρνες, τους ναρκομανείς, τα Α.Μ.Ε.Α., τους εξωγήινους, τη χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη, προτού απομείνουν μόνοι τους στον κόσμο κι ολοκληρώσουν το όραμα του Αδόλφου Χίτλερ για παγκόσμια ειρήνη.

Στη συνέχεια κι αφού είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα, ο κ. Κασιδιάρης αποφάσισε να ξαναδυναμιτίσει το κλίμα στην αίθουσα αρνούμενος την ύπαρξη του αέρα που αναπνέουμε – αφού αν υπήρχε θα τον βλέπαμε – αποδίδοντας τη λειτουργία της αναπνοής σε κατασκευασμένη συνομωσία των επιστημόνων που μας έχουν πείσει ότι μόνο έτσι μπορούμε να επιβιώσουμε, ενώ δε δίστασε να ισχυριστεί ότι η Γη είναι επίπεδη και δε γυρίζει – αφού αν γύριζε θα πέφταμε – καταρρίπτοντας τη θεωρία του Γαλιλαίου.

Οι παραπάνω δηλώσεις κάνανε γρήγορα το γύρο του κόσμου θέτοντας βαθείς προβληματισμούς στους επιστήμονες ανά την υφήλιο που άρχισαν να σκίζουν τα πτυχία τους και να καίνε ό,τι βιβλία είχαν διαβάσει παραδεχόμενοι ότι η παγκόσμια ιστορία, φυσική, βιολογία, χημεία και μαθηματικά πρέπει να γραφτούν από την αρχή υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής.

by To Skouliki Tom

(Αυτά βέβαια τα λέω εγώ που είμαι συστημικός – αφού δεν υπάρχει κάτι πιο συστημικό από τη Χρυγή Αυγή – και θέλω να τα έχω καλά με το καθεστώς για να κοιμάμαι ήσυχος.

I Willi Am says:

“Skouliki, χέστηκα τι είπε ο Κασιδιάρης. Άλλη μια μαλακία στο ενεργητικό του. Το γεγονός ότι κάθεσαι και σχολιάζεις κάθε μαλακία που βγαίνει από το στόμα του είναι ακριβώς ο ίδιος τρόπος που λειτουργούν τα ΜΜΕ – που υπηρετείς. Όταν βλέπεις ένα μαλάκα αρκετά συχνά στην τηλεόραση, γίνεται opinion leader. Έχετε ξεχάσει το στόχο. Κι ο στόχος είναι ένας. Να περιοριστεί η ΧΑ σε φράξια μικροψώληδων εθισμένων στις πρωτεϊνες τεράτων που νοσταλγούν τη Σπάρτη του Λυκούργου με ποσοστό 0,00001% απ’ όπου και ξεκίνησε. Μην τους σατυρίζεις, μην τους πολεμάς, απομόνωσέ τους σε κάθε ευκαιρία. Πολέμα το σύστημα που τους αναδεικνύει. Xωρίς αυτό είναι ένα μάτσο σκατά. Κομμένα τα αστειάκια. Take active stand!”

Τελικά με τους αντιφασίστες δε μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τίποτα. Θα πάρω τον One Eyed Bert και θα βρούμε μια καθαρή ελληνική σπηλιά να μείνουμε. Αρκετά με το ρατσισμό κατά των Ελλήνων!)

Ιδιαίτερα από τη Χρυσή Αυγή στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Πηγή: http://thethreemooges.blogspot.gr/2013/06/by-to-skouliki-tom_6.html

http://www.facebook.com/neaniki.koinonia.axion

http://www.facebook.com/groups/neaniki.koinonia.axion/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100004726082329&fref=ts

About Aristotelis Tsagkarogiannis

Fools say that they learn by experience. I prefer to profit by others experience.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s