koinonia axion LOGO

Παρασκευή, 25η Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ’’ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΔΑΡΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΙΓΑΛΕΩ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Η ‘’κοινωνία αξιών’’ συνεπής πάντα με τις θέσεις της για ισχυρή  τοπική αυτοδιοίκηση, στελεχωμένη υπερκομματικά με τους ικανότερους συμπολίτες μας, υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Χρήστου Καρδαρά, υποψήφιου Δημάρχου  Αιγάλεω, επικεφαλής του συνδυασμού «Αιγάλεω – Νέα Εποχή».

Ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς είναι γιατρός Παθολόγος . Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949 και κατοικεί μόνιμα στο Αιγάλεω . Το 1974 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και από το 1980 κατέχει την ειδικότητα της Παθολογίας .Προσέφερε τις υπηρεσίες του ως Θεραπευτής γιατρός στο ΙΚΑ Χαϊδαρίου και από το 1988 ανέλαβε Διευθυντής της συγκεκριμένης μονάδας . Από το 2000 έως το 2006 διετέλεσε Διευθυντής της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΜΥ) του ΙΚΑ Περιστερίου. Από το 2006 κατέχει την θέση του Διευθυντή στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΜΥ) Αγίου Ιεροθέου. Έχει Πολύπλευρη συμμετοχή σε ανθρωπιστικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις , σε συλλόγους , συνοικιακά συμβούλια και στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Αιγάλεω . Ως επικεφαλής γιατρός ομάδας συνεργατών πραγματοποίησε πολύμηνη έρευνα με θέμα ‘’Υγεία στην Δυτική Αθήνα’’, η οποία παραδόθηκε προς αξιοποίηση στον ΑΣΔΑ  Το 2007 εκλέγεται σύνεδρος στην ΚΕΔΚΕ. Στις εκλογές του 2010, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΙΓΑΛΕΩ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», εκλέχθηκε Δήμαρχος Αιγάλεω. Είναι έγγαμος.

Βασικές θέσεις του συνδυασμού είναι ότι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου διακυβεύεται η ύπαρξη του ίδιου του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αυτή είναι η κρίσιμη στιγμή της αλήθειας καθώς:

  • τα έσοδα των Δήμων μειώθηκαν περισσότερο από 60%.
  • η απαγόρευση των προσλήψεων και οι συνεχείς συνταξιοδοτήσεις προκαλούν όλο και μεγαλύτερα κενά στις υπηρεσίες του Δήμου.
  • προστίθενται συνεχώς νέα προβλήματα, όπως η ξαφνική κατάργηση ολόκληρων υπηρεσιών: της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών Φυλάκων.
  • οι  αποφάσεις για την «οικονομική εποπτεία» στους δήμους κλπ.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη,  παραλείψεις και υπεκφυγές. Λάθος αποφάσεις σημαίνει σκληρό τίμημα για τους πολίτες και μόνο μία υπεύθυνη Δημοτική αρχή, με συγκεκριμένο πρόγραμμα, συνέπεια και γνώσεις, μπορεί να διαχειριστεί τα εκρηκτικά ζητήματα με αποτελεσματικότητα.

Νέα Εποχή

About Aristotelis Tsagkarogiannis

Fools say that they learn by experience. I prefer to profit by others experience.

Leave a comment