Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου o κ.Στέλιος Φενέκος μίλησε σε εκδήλωση που οργάνωσε το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κοζάνης και έλαβε χώρα στο Λαογραφικό Μουσείο της πόλης. Το θέμα της εισήγησης ήταν: «Διεθνείς και Εθνικές Προκλήσεις».


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ.Φενέκος, έκανε εμπεριστατωμένη αναφορά σε ζητήματα ασφάλειας και άμυνας της χώρας ενώ μετά το πέρας της εισήγησης ακολούθησε ενδιαφέρον διάλογος τον οποίο προκάλεσαν οι εξαιρετικές ερωτήσεις των παρευρισκομένων.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Χατζόγλου, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δ. Μακεδονίας, Παύλος Λιάνας, ο κ.Κων/νος Δήμου ως εκπρόσωπος του βουλευτή της Ν.Δ Στάθη Κωνσταντινίδη ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, Λευτέρης Πλασκοβίτης καθώς και πλήθος κοινού από την τοπική κοινωνία. Χαιρετισμούς έστειλαν ο Γιάννης Θεοφύλακτος, πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Παρασκευάς Κουκουλόπουλος πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού.


Θερμές ευχαριστίες στο εξαιρετικά δραστήριο τμήμα ΑΧΕΠΑ, στον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Καζάκο, ιδιαιτέρως δε στον κ.Βασίλη Καψάλη και τον κ. Γιάννη Καβελίδη για την άψογη οργάνωση και τη φιλοξενία.
Τέλος ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Λαογραφικού Μουσείου και τον σταθμό Flash-tv για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s