Το Σάββατο 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του προέδρου και μελών της «κοινωνίας αξιών» στα γραφεία της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος. Στην συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα των πολυτέκνων όσο και το δημογραφικό ζήτημα της χώρας το οποίο καθίσταται ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα για το μέλλον του τόπου .

Ο πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”, Στέλιος Φενέκος, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας για το δύσκολο κοινωνικό πολύτιμο έργο που έχουν αναλάβει και δήλωσε, εκ μέρους του πολιτικού συμβουλίου της «κοινωνίας αξιών», ότι θα είμαστε παρόντες ώστε να συνδράμουμε τις προσπάθειές τους, να επικοινωνήσουμε το έργο τους και να το προωθήσουμε με όλα τα διατιθέμενα μέσα.
Ευχαριστούμε θερμά :Τον Πρόεδρο, κ.Βασίλη Θεοτοκάτο, τον Αντιπρόεδρο κ.Δημήτριο Σταμούλη, την Γενική Γραμματέα, κ.Δήμητρα- Ινές Αγγελή καθώς και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Α.Σ.Π.Ε για την θερμή υποδοχή και την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s