Αγαπητοί φίλοι της «Κοινωνίας Αξιών»,

Μετά από μία περίοδο αναγκαστικών περιορισμών λόγω της πανδημίας που μείωσαν τις δυνατότητες προσωπικής επαφής, κυρίως με τους θεσμικούς φορείς και τους δημόσιους λειτουργούς, προκειμένου να προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι πολιτικές μας παρεμβάσεις, η «Κοινωνία Αξιών» ανανεώνεται, αναδιοργανώνεται και δυναμώνει για να συνεχίσει τις πολιτικές παρεμβάσεις και να προετοιμασθεί ταυτόχρονα για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Είναι ευθύνη μας να προετοιμασθούμε γι αυτό, διενεργώντας πρώτα εσωτερικές εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων και στελεχών.
Οι εσωτερικές αυτές εκλογές προγραμματίζονται για τον μήνα Απρίλιο του νέου Έτους.

Ταυτόχρονα είναι ανάγκη να μην καθυστερούμε και να προβάλλουμε δημόσια τις θέσεις και τις προτάσεις μας πολιτικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας, σε κάθε κρίσιμο τομέα, όπως και να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους για τις προτάσεις αυτές και τις λοιπές δραστηριότητες μας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια είναι βασική αρχή μας η συμμετοχική διαδικασία για την διαμόρφωση κατ’ αρχάς και την διάδοση στην συνέχεια των υγιών ιδεών, αρχών, θεσμικών παρεμβάσεων και εποικοδομητικών προτάσεων και σας θέλουμε μαζί μας στην προσπάθεια αυτή γιατί η υποστήριξη και συμμετοχή σας είναι πολύτιμη.

Με εκτίμηση και θερμές ευχές για μία καλή χρονιά για όλους μας και για την πατρίδα μας
Τα Μέλη των Πολιτικών Οργάνων και ο πρόεδρος της «Κοινωνίας αξιών»

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να συμμετάσχετε ενεργητικά στο πολύτιμο αυτό συλλογικό έργο, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και επισημαίνοντας στον πίνακα τον τομέα ενδιαφέροντος που θα θέλατε να συμμετέχετε.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s