κοινα

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και η κοινή κάθοδος της “κοινωνίας αξιών” με το Ποτάμι δεν υποστηρίχθηκε από τους ψηφοφόρους, όχι μόνο της “κοινωνίας αξιών” αλλά και του Ποταμιού.

Οι δύο τάσεις που κυριάρχησαν ήταν από την μία πλευρά η προβαλλόμενη από τους περισσότερους αναγκαιότητα να ενισχυθεί η ΝΔ για να αποδοκιμασθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη οι αλλοπρόσαλλες (στη κυριολεξία) αντιευρωπαϊκές εθνο-λαϊκιστικές φωνές τύπου Βελόπουλου μαζί με τις αρκετά διαφορετικές (στο μίγμα) φωνές Βαρουφάκη.

Η κοινή ευρωπαϊκή μας πρόταση δεν ακούσθηκε καν από τους ψηφοφόρους, αφού ο προεκλογικός σαματάς των δύο μεγάλων κομμάτων (που επικεντρώθηκαν σε προσωπικές και βρώμικες αντιπαραθέσεις και μικροπολιτικές), δεν άφησε να ακουστεί ο ξεκάθαρος και τεκμηριωμένος ευρωπαϊκός μας λόγος.

Ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους όλων των στελεχών της “κοινωνίας αξιών” όλους εσάς που μας υποστηρίξατε και δεν παρασυρθήκατε από τον οδοστρωτήρα αυτής της αντιπαράθεσης (που ουδεμία σχέση έχει με την εκπροσώπηση της χώρας στο ευρωκοινοβούλιο), ούτε και πλανηθήκατε από τις σειρήνες του επικίνδυνου εθνολαϊκισμού.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους υποψηφίους, τους εθελοντές και τα στελέχη τoυ Ποταμιού και της “κοινωνίας αξιών” για τον έντιμο και συνεπή αγώνα υποστήριξης όλης της προεκλογικής εκστρατείας.

Στέλιος Φενέκος

Πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s