κοινα

Με μια διήμερη περιοδεία στις 4 και 5 Απριλίου στην Πελοπόννησο, ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία των στελεχών της «κοινωνίας αξιών» που εκτίθενται στο ψηφοδέλτιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, εν όψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.
Στην περιοδεία μετέχουν ο πρόεδρος του κόμματος Στέλιος Φενέκος και η Θεοδώρα Φιλάνδρα, οι δύο από τους τρεις συνολικά υποψήφιους ευρωβουλευτές με το ψηφοδέλτιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ καθώς και η υπεύθυνη του πολιτικού γραφείου της «κοινωνίας αξιών» Νικολέττα Διαμαντάκου.
Θέλοντας να δώσουμε συμβολικό χαρακτήρα στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα ξεκινήσουμε από το Λεβίδι με επίσκεψη στο μουσείο «Αλέξανδρος Παπαναστασίου» διότι ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου ήταν ο μέντορας του κοινωνικού φιλελευθερισμού στη χώρα μας που εκπροσωπεί σήμερα η «κοινωνία αξιών».
Θα ακολουθήσουν η Τρίπολη και η Μεγαλόπολη και η πρώτη περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Καλαμάτα.
Ο πρόεδρος και τα στελέχη της «κοινωνίας αξιών» θα συναντηθούν με μέλη του κόμματος και φίλους καθώς και με παράγοντες των τοπικών κοινωνιών.
Ειδικότερα, την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 17.00, στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΛΙΤ στην Καλαμάτα, όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν σε ανοικτή εκδήλωση, τις προγραμματικές δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη και του Στέλιου Φενέκου για τις ευρωεκλογές, να υποβάλουν ερωτήσεις και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Capture

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s