Οι εκπρόσωποι των κομμάτων που συμμετέχουν στο “ΦΟΡΟΥΜ Συνεργασίας”, συναντήθηκαν χθές το πρωϊ, 21 Ιουνίου 2018, με τους 2 Αντιπροέδρους της Βουλής κυρία Χριστοδουλοπούλου και κ. Κουράκη και τους ενημέρωσαν για τον σκοπό και την λειτουργία του “ΦΟΡΟΥΜ Συνεργασίας”.

IMG_2018_06_21_001Με τους εκπροσώπους της κίνησης που έχουν συστήσει πέντε εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, συναντήθηκαν σήμερα οι Α΄ και Γ΄ Αντιπρόεδροι της Βουλής, κ.κ. Αναστάσιος Κουράκης και Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Νικόλαο Βούτση, που βρίσκεται στην Κίνα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Στυλιανός Φενέκος, πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών», Γεράσιμος Σπυράτος, πρόεδρος της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας», Δημήτριος Παληάτσος, εκπρόσωπος της «Ένωσης για την Ελλάδα», Αναστάσιος Καραμπογιάς, εκπρόσωπος της «Δημοκρατικής Ευθύνης» και Νικολέττα Διαμαντάκου, από το πολιτικό γραφείο της «Κοινωνίας Αξιών» και τη γραμματεία της κίνησης.

Οι Αντιπρόεδροι της Βουλής άκουσαν τις απόψεις που εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων επί πολλών θεμάτων της επικαιρότητας και ανέφεραν ότι είναι ανοιχτοί σε σκέψεις και προτάσεις που μπορούν ν’ αξιοποιηθούν από τη Βουλή.

Εντός των προσεχών ημερών η κίνηση πρόκειται να καταθέσει στον Πρόεδρο της Βουλής σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις των κομμάτων που την αποτελούν για ζητήματα της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου.

Πηγή: https://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Grafeio-Typou/Deltia-Typou/?press=284e09e8-ba01-4f47-95a9-a90600ce3607

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s