ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα για την
“Εξωτερική Πολιτική, Εθνική Άμυνα και Εσωτερική Ασφάλεια”

ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΦΙΣΣΑ

Η επιθετική πολιτική του Ερντογάν έχει καταστήσει την Τουρκία “Κράτος Ταραξία” στο διεθνές περιβάλλον, αυξάνοντας τις εθνικιστικές τάσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, με αποτέλεσμα οι ελληνοτουρκικές σχέσεις να βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους από το 1996.

Χρειάζεται σύνεση, σταθερότητα, προβλεπτικότητα, προετοιμασία και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά η χώρα μας την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας.
Στο εθνικιστικό παραλήρημα της Τουρκίας η Ελλάδα οφείλει να προβάλει την μέγιστη αποτρεπτική της ικανότητα, για να διαφυλάξει την εθνική της κυριαρχία και τα νόμιμα δικαιώματά της, να προστατεύσει τους πολίτες της και την Δημοκρατία μας, να συμβάλλει στη σταθερότητα της περιοχής, και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως Ευρωπαϊκό κράτος δικαίου.

Η “κοινωνία αξιών” με αίσθημα ευθύνης και με ένα εξαιρετικό πάνελ ομιλητών με μεγάλη εμπειρία του διεθνούς περιβάλλοντος, συνδιοργανώνει με την Ακαδημία Πολιτικής “Αλέξανδρος Παπαναστασίου” και συμμετέχει σε δημόσια συζήτηση για τα Εθνικά θέματα, την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου και ώρα 19.00-21.00 στο ΚΥΒΕ Συνεδριακό Κέντρο Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού .

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s