Αγαπητά μέλη και φίλοι/ες ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δημιουργία του διαδικτυακού καναλιού “VORTAL tv”, από την “κοινωνία αξιών”


Δημιουργήσαμε το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι “VORTAL tv”, με σκοπό την διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ όλων των πολιτικών φορέων που καλύπτουν το φάσμα του κεντρώου χώρου, (από κέντρο-κεντροαριστερά έως κέντρο-κεντροδεξιά). Ταυτόχρονα ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρει στην ανάγκη άμεσης διαδραστικής τηλεοπτικής επικοινωνίας όλων αυτών των φορέων πολιτικής, με τους πολίτες.

Για τους σκοπούς αυτούς θα ασχολείται μόνο με θέματα που αφορούν κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα, την αυτοδιοίκηση,τη Πολιτική και το Πολιτισμό.

Το όνομά “VORTAL tv”, προέρχεται από δύο διαφορετικές πηγές:

1. Από το Vertical Portal, (V+ORTAL), με τη σύνθεση μίας καινούριας λέξης, η οποία υποδηλώνει μία διαδικτυακή πηγή που λειτουργεί ως κόμβος εισόδου σε θέματα και πληροφορίες για συγκεκριμένους τομείς ενασχόλησης, όπως είναι η Πολιτική και ο Πολιτισμός και οι συγκεκριμένοι τομείς που θα ασχολείται το “VORTAL web tv”.

2. Επίσης αντλεί το όνομά του από τη σύνθεση του “Portal” με τις λέξεις “Vorticism” και “Vortex”, λέξεις που αναφέρονται σε ένα δυναμικό ρεύμα τέχνης με μία εσωτερική δυναμική όπως οι “Vortexes” – δυναμικές σπείρες περιστροφής που παρατηρούνται και στους ανεμοστρόβιλους. Το σχήμα τους, αναπαριστά εξαιρετικά τη δυναμική που πρέπει να έχουν σε μία κοινωνία η Πολιτική και ο Πολιτισμός, που να ξεσηκώνουν και να απογειώνουν τα πάντα γύρω τους.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την σελίδα μας στο facebook και να κάνετε like ή να προσκαλέσετε φίλους σας

https://www.facebook.com/vortaltv

ενώ στο κανάλι μας στο you tube μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκπομπές του VORTAL tv

https://www.youtube.com/playlist…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s