LATHROMERTANASTES3

Η ΑΦΕΛΗΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ (;) ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ/ΠΕΛΑΤΕΣ (;) ΚΑΙ Η “ΥΒΡΙΣ”

Έκπληξη μας προκαλεί η κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Η επιπολαιότητα, οι ανόητες δηλώσεις και απειλές η άγνοια του θεσμικού ευρωπαϊκού πλαισίου και η παθητικότητα με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα, δημιουργούν ένα εκρηκτικό, δυσεπίλυτο πρόβλημα, που αλλάζει βίαια τον εθνολογικό χάρτη στη χώρα μας και έχει δημιουργήσει τεράστιες και επικίνδυνες επιπτώσεις για μας και για όλες τις επόμενες γενιές.
Μία χώρα με υψηλό ποσοστό εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης που δημιουργήθηκε χωρίς εθνοκαθάρσεις, σε αντίθεση με ότι συνέβη σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές και μη χώρες, καταλήγει να χάνει την εθνική της ομοιογένεια, το μεγάλο της αυτό πλεονέκτημα, ηθελημένα και χωρίς καμία στρατηγική αντίληψη γι αυτό.

Η ουτοπική διεθνιστική αντίληψη της κυβέρνησης (μεμονωμένα στο ζήτημα αυτό), εύκολα αποδυναμώνεται από τα προβλήματα που αναφύονται όχι μόνο λόγω της χαώδους πολιτισμικής διαφοράς των μεταναστών με τους γηγενείς, αλλά και από τον θρησκευτικό φανατισμό που διέπει τους περισσότερους από αυτούς. Σε αυτά πρέπει να προσμετρηθεί και η κατευθυνόμενη στρατηγικά διείσδυση από θρησκευτικά κέντρα, φανατικών μουσουλμάνων, μέσω της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη.

Στο γεωπολιτικά ιδιαίτερα επικίνδυνο αυτό περιβάλλον, όπου όλα τα κράτη και οι λαοί λαμβάνουν προληπτικά και προστατευτικά μέτρα, χωρίς να χρειάζεται να θέσουν σε δοκιμασία τις ανθρωπιστικές τους αξίες, έρχεται η κυβέρνηση να επιτείνει τα τεράστια κοινωνικά αλλά και γεωπολιτικά προβλήματα που δημιουργούνται στη χώρα μας για τους επόμενους αιώνες, στο όνομα της παρωχημένης ιδεοληψίας τους, με το πρόσχημα των ανθρωπιστικών ιδεών.

Δεν αναγνωρίζω σε κανένα από τα μέλη της κυβέρνησης μεγαλύτερο ανθρωπιστικό ενδιαφέρον ή καλύτερες αξίες από όλους εμάς που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να προστατεύσει την εθνολογική της ομοιογένεια και ότι χρειάζονται προληπτικά και προστατευτικά μέτρα με βάση τις ανθρωπιστικές μας αξίες. Πρέπει να καταλάβουν ότι για να μην καταλυθούν τελικά οι αξίες αυτές που διέπουν τον πολιτισμό μας, δεν πρέπει να επιτείνονται οι χαοτικές εθνολογικές και πολιτισμικές διαφορές που δημιουργούνται από την υπερβολή, την ανευθυνότητα και τη κακοδιαχείριση, αλλά πρέπει πρώτα απ όλα να προστατευθούν με το “μέτρο” και τη “σύνεση”, χαρίσματα που δυστυχώς όπως αποδεικνύεται δεν διαθέτουν.

Η ανεύθυνη υπουργός, που βλέπει λαθρομετανάστες “να λοιάζονται στην Oμόνοια” είναι τελείως ανίκανη διοικητικά να διαχειρισθεί το πρόβλημα.
Χαρακτηριστικός ο κοντόφθαλμος τρόπος σκέψης της στην λήψη αποφάσεων για τις διοικητικές της ευθύνες: Έκανε λέει “μία βόλτα μόνη της στην Αθήνα και δεν είδε κανένα μετανάστη. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά – δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια. Το πρωί πηγαίνουν οι άνθρωποι για να λιαστούν-”. Λες και η διοικητικές αποφάσεις λαμβάνονται από μια βόλτα της υπουργού στην Ομόνοια.

Είπε επίσης ότι “η Ελλάδα θα δεχθεί 100.000 πρόσφυγες μέσα στο 2015”, κάτι που ακούγεται σαν ευχή και σαν πρόσκληση, πέραν του ότι τους χαρακτηρίζει συλλήβδην όλους ως “πρόσφυγες” από τώρα.
Είναι προφανές ότι ο σκοπός της είναι η εθνολογική αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού και εύλογα γεννάται το ερώτημα:
Μήπως η κυβέρνηση προσδοκά και μακροχρόνιο πολιτικό όφελος δημιουργώντας ψηφοφόρους-πελάτες, από την καταστροφική αυτή πολιτική για τη χώρα μας;

Όταν δεν υπάρχει “μέτρο” και “σύνεση” στις πράξεις μας τότε αυτές συνιστούν ΥΒΡΙΝ κύριοι της κυβέρνησης.

ΣΣ: Η ύβρις ήταν (…και πρέπει να είναι) βασική αντίληψη της κοσμοθεωρίας των Ελλήνων. Όταν κάποιος, υπερεκτιμώντας τις ικανότητες και τη δύναμή του (… κυρίως πολιτική…), συμπεριφερόταν χωρίς μέτρο, αλαζονικά και με προσβλητικό τρόπο απέναντι στους άλλους, στους νόμους της πολιτείας και στους άγραφους ηθικούς και θεϊκούς κανόνες….που επέβαλλαν όρια στην ανθρώπινη δράση, θεωρούνταν ότι διέπραττε «ὕβριν», παραβίαση δηλαδή της ηθικής τάξης και απόπειρα ανατροπής της κοινωνικής ισορροπίας….

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s