Κρήτη

Δευτέρα, 14η Απριλίου 2014                          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗN ΚΡΗΤΗ           

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία άλλος ένας κύκλος επισκέψεων της ‘’κοινωνίας αξιών’’, στην Κρήτη αυτή τη φορά. Η αντιπροσωπεία της αποτελούμενη από τους:

–          Δημήτρη Μπουραντά, Καθηγητή, Πρόεδρο της “κοινωνίας αξιών”

–          Στέλιο Φενέκο, Αντιπρόεδρο της “κοινωνίας αξιών”

–          Δημήτρη Παπαγρηγοράκη, Συντονιστή Οργάνωσης

–          Νίκη Ροδοπούλου, Διευθύντρια Πολιτικού Γραφείου κ. Μπουραντά

επισκέφθηκε το Ηράκλειο, τον Αγ. Νικόλαο, τη Χερσόνησο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά, όπου πραγματοποιήθηκαν ανοικτές ομιλίες και συναντήσεις με μέλη και φίλους της “κοινωνίας αξιών”, παρουσιάσθηκαν οι θέσεις και οι προτάσεις της για τα προβλήματα της χώρας, αλλά και για τα τοπικά ζητήματα, και δόθηκαν συνολικά δέκα συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Ο Πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών” συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους των αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και με οικονομικούς και επιχειρηματικούς  φορείς και παράγοντες της Κρήτης.

Και στα μικρά γενναίοι”

Είναι η αντίληψη που έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους Κρήτες φίλους μας, οι οποίοι συμφώνησαν ότι η αντίληψη αυτή της “κοινωνίας αξιών”, που κυριαρχεί στις θέσεις και στο πρόγραμμά της, είναι αυτό που χρειάζεται ο απλός πολίτης. Να βλέπει, δηλαδή, τα αποτελέσματα από τις πολιτικές, τα προγράμματα  και τις δράσεις, να βελτιώνουν την καθημερινή του ζωή και να μην είναι υπερφίαλα και μεγαλομανή “Σχέδια επί χάρτου”, κάποιων άσχετων με τα πραγματικά, καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας.

About Aristotelis Tsagkarogiannis

Fools say that they learn by experience. I prefer to profit by others experience.

Leave a comment