Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Μάριος Στρόφαλης και τα «Αθηναϊκά Πολιτιστικά Δίκτυα» καινοτομούν και εκπλήσσουν ευχάριστα, αναβιώνοντας στην Αθήνα τη Βουλή των Πεντακοσίων.

Με άλλους λόγους, πεντακόσια από τα μέλη των «Αθηναϊκών Πολιτιστικών Δικτύων», τα οποία θα προκύπτουν από κλήρωση κάθε φορά, θα αποφασίζουν για τα μείζονα πολιτικά ζητήματα του Δήμου Αθηναίων και αυτές οι αποφάσεις τους θα είναι απόλυτα δεσμευτικές για τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας των «Αθηναϊκών Πολιτιστικών Δικτύων».

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται:

1. Η δυνατότητα κάθε Αθηναίας και κάθε Αθηναίου, μέλους των «Αθηναϊκών Πολιτιστικών Δικτύων», να συμμετέχει ισότιμα στη λήψη των σημαντικότερων αποφάσεων για την Αθήνα μας. 

Τα «Αθηναϊκά Πολιτιστικά Δίκτυα» δεν είναι ένας προεκλογικός μηχανισμός μιας χρήσης προορισμένος να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη την επαύριο των Δημοτικών Εκλογών. Τα «Αθηναϊκά Πολιτιστικά Δίκτυα» είναι το κίνημα των Αθηναίων που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το παρόν και το μέλλον της Αθήνας μας και ένα σχολείο δημοκρατίας. Στα «Αθηναϊκά Πολιτιστικά Δίκτυα» δεν περισσεύει κανένας. Αντίθετα, κάθε μέλος έχει και θα έχει λόγο και ρόλο, στο πλαίσιο μιας εξόχως πολιτικής διαδικασίας, από την οποία βγαίνουμε κερδισμένοι όλοι οι Αθηναίοι και η Αθήνα μας.

2. Η αδυναμία οποιουδήποτε τυχόν έχει άνομο συμφέρον να καταφέρει να επηρεάσει τους αιρετούς του Δήμου Αθηναίων και τις αποφάσεις τους.

Δεν είμαστε ένας, δεν είμαστε δύο, δεν είμαστε είκοσι εννέα! Είμαστε πεντακόσιοι! Πεντακόσια διαφορετικά πρόσωπα κάθε φορά. Κανένας δεν μπορεί να μας παραπλανήσει, να μας δελεάσει ή να μας πιέσει! Οι αιρετοί των «Αθηναϊκών Πολιτιστικών Δικτύων» θα ψηφίζουν στα όργανα του Δήμου Αθηναίων με τη σιγουριά των εκφραστών της δημοκρατικά διαμορφωμένης βούλησης πεντακοσίων μελών των «Αθηναϊκών Πολιτιστικών Δικτύων».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Μάριος Στρόφαλης και τα «Αθηναϊκά Πολιτιστικά Δίκτυα» τολμούν και καθιστούν τα δημοτικά κοινά της Αθήνας μας προσιτά σε κάθε Αθηναία και σε κάθε Αθηναίο, αποκαθιστώντας την αληθινή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε πείσμα όσων είχαν άλλα σχέδια και συμφέροντα…

Χρήστος Γκορίτσας, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της “κοινωνίας αξιών”

Πηγή: http://www.logiastarata.gr/2014/02/blog-post_9862.html

About Aristotelis Tsagkarogiannis

Fools say that they learn by experience. I prefer to profit by others experience.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s