Συνεργασία στο ευρωψηφοδέλτιο

Δευτέρα, 1η Ιουλίου  2013   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ – Στην πράξη: Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους

Με στόχους και αξίες για το μέλλον

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ: “ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ”

ΤΟ “ΝΕΟ” ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ “ΑΥΡΙΟ”

Σήμερα 1η Ιουλίου, στο ξενοδοχείο “Radisson Blu Park”, η ‘’κοινωνία αξιών’’  και οι ‘’Δημοκρατικοί’’, παρουσίασαν τις πολιτικές θέσεις τους και του κοινούς στόχους συνεργασίας που έχουν θέσει.

Ανακοινώθηκε επίσημα η σημαντική πρωτοβουλία των δυο κομμάτων, για τη σύνθεση ενός ενιαίου υπερκομματικού ευρω-ψηφοδελτίου του κεντρώου/μεταρρυθμιστικού χώρου στις επερχόμενες ευρωεκλογές (http://wp.me/p2SV3s-xO). Έγινε πρόσκληση για συμμετοχή όλων των νέων κομμάτων, κοινωνικών φορέων και πολιτικών οργανώσεων που εκπροσωπούν τις “νέες” αυτές πολιτικές δυνάμεις και οι οποίες είναι αναγκαίο να ηγηθούν για να απεγκλωβίσουν την χώρα από τον θανάσιμο εναγκαλισμό του “ζοφερού χθες” και να την οδηγήσουν σε ένα “σύγχρονο αύριο”.

Η καλή συνεργασία της ‘’κοινωνίας αξιών‘’ και των ‘’Δημοκρατικών’’ ζωντανεύει τις ελπίδες για ευρύτερη σύμπραξη. Η συνεργασία στην σύνθεση κοινού ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές είναι η ιδανική ευκαιρία ανάδειξης του “νέου” σε ισχυρή πολιτική δύναμη.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι εξής ομιλητές:

  • Δημήτρης Μπουραντάς, Πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”, καθηγητής Πανεπιστημίου, o οποίος παρουσίασε το όραμα, τη στρατηγική και τους στόχους της πολιτικής συνεργασίας των δύο κομμάτων.
  • Αναστάσιος Τσάμης, Αντιπρόεδρος των “Δημοκρατικών”, καθηγητής Πανεπιστημίου, o οποίος μίλησε για την “άμεση ανάγκη φορολογικής μεταρρύθμισης ως πυρήνα ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης”.
  • Γιώργος Προκοπάκης, Σύμβουλος επιχειρήσεων και πρώην καθηγητής στο Columbia University, προσκεκλημένος, ο οποίος μίλησε με θέμα: ”Tέλος τα μνημόνια; Προοπτικές για τη βιωσιμότητα του χρέους και για τη βραχυπρόθεσμη επανεκκίνηση της οικονομίας”.
  • Γιώργος Βερνίκος, Επιχειρηματίας, προσκεκλημένος, ανάλυσε  εμπεριστατωμένα τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.
  • Μιχάλης Ιακωβίδης, Συντονιστής του Διεθνή Τομέα της “κοινωνίας αξιών”, ο οποίος παρουσίασε την “Πρόταση Συνεργασίας για τις Ευρωεκλογές 2014”

IMG_7898 (NEW)

About Aristotelis Tsagkarogiannis

Fools say that they learn by experience. I prefer to profit by others experience.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s