koinonia axion LOGO

Σήμερα, 27 Μαΐου 2013, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το Ιδρυτικό Συνέδριο της “κοινωνίας αξιών”.

Photo: Ο Πανεπιστημιακός Δάσκαλος, Πρόεδρος της "Κοινωνίας Αξιών", Δημήτρης Μπουραντάς, αναλύει στο βήμα του Συνεδρίου τις Αξίες που οδηγούν την ιδεολογική μας τοποθέτηση και την πολιτική αλλαγή που οραματιζόμαστε να προωθήσουμε.

Photo: Ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριος Ανδρέας Κιντής, Προεδρεύων του Συνεδρίου μας, απευθύνει θερμό χαιρετισμό και ευχές για την πορεία μας.

Photo: Ιδρύθηκε η "Κοινωνία Αξιών".Κατάμεστη η αίθουσα, αθρόα η εγγραφή μελών, εντυπωσιασμένο το κοινό !Ο ωραίος και μακρύς αγώνας μας ξεκίνησε.

Photo: Η παρουσία φίλων και μελών και τα ενθαρρυντικά τους λόγια, μας δίνει ώθηση και δύναμη.

[http://wp.me/p2SV3s-sA]

Logo αρχικόΚυριακή, 27 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ”ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ”

“Ο δρόμος του μέλλοντος μας είναι στρωμένος με Αξίες.”

Η “κοινωνία αξιών” έκανε σήμερα την ιδρυτική της διάσκεψη σε μια κατάμεστη αίθουσα με 800 περίπου άτομα στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής και ιδρυτής του κόμματος Δημήτρης Μπουραντάς, ο οποίος ψηφίσθηκε ομόφωνα από τα μέλη ως ο πρώτος Πρόεδρος του νέου ελπιδοφόρου κόμματος.

Η ομιλία του συγκίνησε όλους για την αμεσότητα με την οποία εκφράστηκε και την ανθρώπινη διάσταση που κυριάρχησε στα λόγια του, σε μια σπάνια σύμπλευση πολιτικής, τεχνοκρατικού λόγου και ανθρωπιάς.

Οι αξίες είναι αυτές που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ για να διαμορφώσουμε μια νέα πολιτική αντίληψη και μια νέα πρόταση,που να έχει ως στόχο τα αποτελέσματα των δράσεων μας για την διέξοδο της χώρας από τη βαθιά πολιτική, κοινωνική και οικονομική κρίση που βιώνουμε.

Το νεοϊδρυθέν κόμμα ‘”κοινωνία αξιών” έρχεται να καλύψει μια μεγάλη ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας για πολιτική με αξίες, για μια πολιτική που θα επενδύσει στο μέλλον και που θα έχει ως βασική της αρχή το εφικτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς όσο και η προσωρινή 25μελης Διοικούσα Επιτροπή εκλέχτηκαν από την Ιδρυτική Συνδιάσκεψη παμψηφεί. Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή καλείται να οργανώσει κατάλληλα το κόμμα για να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε ενδεχόμενη νέα εκλογική αναμέτρηση..

Πρόεδρος της Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης ήταν ο πρύτανης του ΟΠΑ Ανδρέας Κιντής, ενώ τις εργασίες παρακολούθησαν προσωπικότητες από τον χώρο της παραγωγικής οικονομίας, τον επαγγελματικό και τον πανεπιστημιακό χώρο, αλλά και πολλοί απλοί πολίτες, οι οποίοι παρέστησαν αναζητώντας αξιόπιστες απαντήσεις στα εκρηκτικά διλήμματα πολιτικής και διακυβέρνησης που ταλανίζουν το τόπο μας.

Η ικανοποίηση των συμμετεχόντων ήταν προφανής, αφού διαπίστωσαν ότι δεν παρουσιάστηκε ένα ακόμη αρχηγικό κόμμα, με πολιτικά στερεότυπα και ανούσιες πολιτικές διακηρύξεις, αλλά ένας οργανωμένος πολιτικός σχηματισμός, με σοβαρό ιδεολογικό υπόβαθρο στο κοινωνικό κεντρώο χώρο, με σοβαρές προτάσεις και τοποθετήσεις για τα καίρια ζητήματα της χώρας μας, όχι μόνο από τον γνωστό καθηγητή της Ηγεσίας και του μάνατζμεντ κ. Μπουραντά αλλά από το σύνολο των στελεχών, που δεν δίστασαν να απαντήσουν με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις που ετέθησαν από το απαιτητικό κοινό.

About Aristotelis Tsagkarogiannis

Fools say that they learn by experience. I prefer to profit by others experience.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s