Σαμαράς ΕρντογάνΑίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις επικρατούσε χθες στην Κωνσταντινούπολη, γεγονός που οδήγησε τον Αντώνη Σαμαρά στη διαπίστωση ότι ήταν μια «καλή μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις» ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν συνέστησε στον κ. Σαμαρά να κάνει υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός αφού σε 3 μήνες καλοκαιριάζει.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ισχυρών αντρών που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο ανάκτορο του Ντολμά Μπαξέ – που αναβαπτίστηκε σε Περιβόλι Γεμιστόν προς τιμήν της ελληνικής πρωθυπουργικής επίσκεψης – ο κ. Ερντογάν παρουσίασε σε πρώτη παγκόσμια προβολή στον κ. Σαμαρά το επόμενο επεισόδιο του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και τον κατατόπισε λεπτομερώς σχετικά με τη συγκλονιστική συνέχεια.

Από τη μεριά του, ο κ. Σαμαράς τον διαβεβαίωσε ότι όλοι οι Ελληνάρες πατριώτες θα ενθουσιαστούν με τα καινούρια επεισόδια αλλά αυτό δε θα είναι αρκετό για να ξεχάσουν το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας και το όραμα της Μεγάλης Ιδέας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

Έπειτα από ολιγόλεπτο brainstorming, οι δύο άνδρες προχώρησαν στην υπογραφή για άλλα 25 τουρκικά σίριαλ που θα προβληθούν από τον ΑΝΤ1 την προσεχή σεζόν και θα κρατήσουν τους αποχαυνωμένους Έλληνες κολλημένους στους καναπέδες τους.

Σε ερώτηση σχετικά με την ΑΟΖ, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι οι θέσεις της Ελλάδας είναι γνωστές σε όλους εκτός από τον ελληνικό λαό και συμφώνησε με τον Ταγίπ Ερντογάν να πιπιλάνε την καραμέλα περί επίλυσης του κυπριακού για άλλα 40 χρόνια.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας αλλά μετά θυμήθηκε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει βαρέσει κανόνι και το πήρε πίσω ενώ ο κ. Ερντογάν συμπλήρωσε ότι δεν έχει καμιά όρεξη να φύγει νύχτα με ελικόπτερο από τη χώρα του και πρόσφερε άσυλο στον κ. Σαμαρά τώρα που οι μέρες της αφθονίας του είναι μετρημένες.

Το πρόγραμμα του Έλληνα Πρωθυπουργού έκλεισε στο Φανάρι όπου συνάντησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στον οποίο μετέφερε όλες τις τελευταίες συζητήσεις που έκανε με το Θεό ενώ σύντομη συνομιλία είχε με το Μαρμαρωμένο Βασιλιά για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

by To Skouliki Tom

(Ευχαριστώ το φίλο μου Άκη αφού διαβάζοντας το άρθρο του, η υπόγεια συνείδησή μου δεν άντεξε να μην αποκαλύψει τα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης Σαμαρά στην Τουρκία.)

Σας προσκαλώ να επενδύσετε στην ΑΟΖ μας facebook.com/TheThreeMooges

Πηγή: http://oloigiaolous.gr/site/antonios-o-eleinoprepis-by-to-skouliki-tom/

http://www.facebook.com/neaniki.koinonia.axion

http://www.facebook.com/groups/neaniki.koinonia.axion/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100004726082329&fref=ts

 

About Aristotelis Tsagkarogiannis

Fools say that they learn by experience. I prefer to profit by others experience.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s