Φάκελος τρομοκρατία: The Decepticons – by To Skouliki Tom

Την ευθύνη για την πτώση μετεωριτών στα Ουράλια της Ρωσίας αναλαμβάνει η τρομοσυμπαντική οργάνωση του Σαμαέλ Διαβόλου Σατανά, Μεγάλου Πολέμιου της Ελληνικής Κυβέρνησης, σύμφωνα με προκήρυξη που μεταδόθηκε δια στόματος Δημοσθένη Λιακόπουλου το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή του. (δείτε το σχετικό απόσπασμα ΕΔΩ)

Το πρωί της Παρασκευής ο Σαμαέλ, γνωστός στους αναρχικούς κύκλους με το προσωνύμιο Διαβολικός Σαμ, επιτέθηκε μαζί με το Γίγαντα Βάαλ και τον Τιτάνα Βελιάλ σε ρωσικά υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομείου εκτοξεύοντας μπάλες φωτιάς από το διαστημόπλοιό του.

Σύμφωνα με τον κ. Λιακόπουλο, στόχος τους ήταν η Λίλιθ Λαμασθού – γνωστή κι ως Μεγάλη Πόρνη του Σύμπαντος – η οποία είχε πάει να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ και γλίτωσε από θαύμα.

Ο Νεφελίμ σύντροφός τους που οδηγούσε έναν εξωτερικά διαμορφωμένο σαν πατίνι ιπτάμενο δίσκο, στην προσπάθειά του να βρει τρόπους διαφυγής για την ομάδα, θεωρήθηκε ύποπτος από τις αστρικές δυνάμεις της ελληνικής κυβέρνησης και καταδιώχθηκε μέχρι την Κοζάνη όπου και περικυκλώθηκε από Police Cruisers της ΕΛ.ΑΣ.

Οι άλλοι τρεις δράστες σταμάτησαν την πρώτη διερχόμενη νταλίκα-ψυγείο που βρέθηκε στο δρόμο τους κρατώντας ομήρους τα κατεψυγμένα κρέατα που κουβαλούσε αλλά κατάφεραν να φτάσουν μόνο μέχρι τη Βέροια αφού αποδείχθηκε ότι η νταλίκα ήταν ο Optimus Prime ο οποίος και τους παρέδωσε στο Α.Τ. Κοζάνης.

Στην κατοχή των 4 συλληφθέντων βρέθηκαν τέσσερις διαστημικές πανοπλίες από άγνωστο υλικό, τρία τουφέκια τύπου laser blaster, ένα επαναληπτικό plasma canon κι ο Megatron σε μορφή πιστολιού Beretta γεγονός που συνδέει τους δράστες με την ομάδα graffiti των Decepticons η οποία έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις ελληνικές αρχές.

Τέλος, ο κ. Λιακόπουλος παρουσίασε φωτογραφίες των «τρομοκρατών» με εμφανή σημάδια κακοποίησης, αφού ξέχασε να κάνει photoshop, και κάλεσε τον ελληνικό λαό να σηκωθεί από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και να αγοράσει πρώτος το βιβλίο του που περιέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση.

by To Skouliki Tom

(Σε κατ’ ιδίαν συνομιλία που είχα με τον Αλέξη Τσίπρα μου εκμυστηρεύτηκε ότι, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, το έχει πάρει πια απόφαση ότι δε θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός αφού όπως είχε πει και στην Έλλη Στάη, η συνεργασία του με το Διάβολο Σαμαέλ ήταν η τελευταία του ελπίδα γι΄αυτό.)

Κάντε like στην τρομοσυμπαντική σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Πηγή: http://oloigiaolous.gr/site/fakelos-tromokratia-the-decepticons-by-to-skouliki-tom/

http://www.facebook.com/neaniki.koinonia.axion

http://www.facebook.com/groups/neaniki.koinonia.axion/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100004726082329&fref=ts

About Aristotelis Tsagkarogiannis

Fools say that they learn by experience. I prefer to profit by others experience.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s