ΘΕΛΟΥΜΕ “ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”!

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες ‘’τραγελαφικών’’ τουλάχιστον δημόσιων δηλώσεων, σε σχέση με την Δικαιοσύνη, αρχής γενομένης με την φαιδρή διαδικασία της ψηφοφορίας στη Βουλή, για την παραπομπή τεσσάρων ‘’λειτουργών’’ της Δημοκρατίας, συνεχίζοντας με τον διάλογο του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Ρακιτζή, που ελάχιστα τιμά και τους δύο Δημόσιους λειτουργούς, εξακολουθώντας με την παραπομπή μόνο του κ. Γεωργίου για το πλασματική διόγκωση του δημόσιου ελλείμματος και στη συνέχεια με τις ‘’ραδιοτηλεοπτικές’’ αντεγκλήσεις μεταξύ του κ. Δένδια, του ΣΥΡΙΖΑ, και των θεσμικών και μη εκπροσώπων του Δικαστικού σώματος.

Κοινή Διαπίστωση:
Η ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα καθήκοντά τους και τις ευθύνες τους οι Δημόσιοι λειτουργοί της Δημοκρατίας μας, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, μη δυνάμενοι να σταθούν αντάξιοι των υψηλών ευθυνών τους και του λειτουργήματος που καλούνται να επιτελέσουν.
Είναι ολοφάνερο ότι στις θέσεις ευθύνης που τους εμπιστεύθηκε ο Ελληνικός λαός δεν μπορούν να λειτουργήσουν συγκροτημένα, υπεύθυνα, σοβαρά, με αποτελεσματικότητα συνέπεια και ακριβοδικεία.
Κατάφεραν μέσα σε τρεις μέρες να εκθέσουν τη κοινοβουλευτική διαδικασία, την δικαιοσύνη ολόκληρη, το λειτούργημά τους αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό, κάνοντας μικροπολιτική, κρυπτόμενοι και αποποιούμενοι των ευθυνών τους που τις μεταθέτουν συλλήβδην στους άλλους, και το κυριότερο γελοιοποιώντας κάθε διαδικασία ελέγχου και απονομής δικαιοσύνης στην ‘’σύγχρονη’’ Δημοκρατία μας (όπως την κατάντησαν).

Κύριοι, είστε άριστοι στην εξίσωση των πάντων προ τα κάτω (αφού μόνο έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις ευθύνες σας και να επιβιώσετε).

Και καθημερινά αποδεικνύετε με τα έργα και τα ‘’μη έργα σας’’ ότι, δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις μεγαλύτερες ευθύνες που απαιτούνται σήμερα.

Εμείς, ο Ελληνικός λαός, θέλουμε Ανάταση, θέλουμε Δημιουργία, θέλουμε ”ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”.

Στέλιος Φενέκος

About Aristotelis Tsagkarogiannis

Fools say that they learn by experience. I prefer to profit by others experience.

2 responses »

 1. kamateros says:

  τι θέση παίρνετε:

  i. στη θεώρηση της χώρας ως φορολογικό παραδεισο,
  ii. στο ζήτημα της αξιοποίησης του Εθνικού Πλούτου,
  iii. στο ζήτημα της μετατόπισης του κέντρου βάρους του Προϋπολογισμού από φορολαγνεία σε κρατική επιχειρηματικότητα???

  Like

 2. kamateros says:

  κατάλαβα: γατάκια..!

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s